Waarover wilt u meer informatie ontvangen?

  TNP People
  Pr. Julianastraat 1
  8281 CK Genemuiden
  T +31 (0) 38 200 40 90
  E info@tnppeople.nl

  Meer weten? Wij nemen contact met je op Bekijk vacatures

  De juiste mensen op de juiste plek in jouw organisatie

  Ontdek waar jouw kansen liggen!

  Wat iedere ondernemer moet weten over human resource management

  Tevreden personeel is een van de belangrijkste voorwaarden voor een succesvolle en winstgevende onderneming. Met HR-as-a-service haal je daarom precies jouw HR-behoefte in huis.

  Lees verder

  Ondersteuning bij verzuim, ontslag of strategie?

  Brandjes blussen, administratie, ad hoc situaties helpen jezelf en je organisatie niet duurzaam verder.
  HR Coaching van TNP People geeft je inzicht, houvast en de tools om jouw HR-rol effectief te vervullen.

  Lees verder

  Complexe HR-vraagstukken?

  Ben jij ondernemer of manager en word jij geconfronteerd met (complexe) HR-vraagstukken? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

  Lees verder

  De week van de werkstress!

  Voorkom dat de noodaggregaat aanspringt en maak werkstress bespreekbaar op de werkvloer. Dit onderwerp is natuurlijk het hele jaar door belangrijk, maar het is goed om er tijdens deze week wat extra aandacht aan te besteden. Wist je dat 41% van de werknemers een lage autonomie ervaart? 34% van de werknemers ervaart hogen taakeisen 37%

  Lees verder

  Van vacature naar versterking!

  Het invullen van een functie is mooi, jouw organisatie completeren is beter! Voor vrijwel iedere organisatie geldt dat de mensen het verschil maken. Als werkgever ben je op zoek naar de allerbeste mensen die jouw organisatie verder brengen. Dat vergt kennis, kunde én tijd! Het opstellen en uitzetten van een sprekende vacature is vandaag de

  Lees verder

  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Werving & Selectie

  Werving en Selectie met aandacht voor wat mensen beweegt en hoe zij daarmee jouw organisatie versterken, dat is waar wij voor staan. De zoektocht naar kandidaten start met begrijpen waar de organisatie naartoe wil.

  HR as a Service

  Heeft jouw organisatie behoefte aan extra HR-capaciteit of een HR-optimalisatie? Met TNP People haal je de juiste HR-kennis in huis. We (her)kennen de kracht van goed werkgeverschap en delen dit graag met onze klanten.