Waarover wilt u meer informatie ontvangen?

  TNP People
  Pr. Julianastraat 1
  8281 CK Genemuiden
  T +31 (0) 38 200 40 90
  E info@tnppeople.nl

  Meer weten? Wij nemen contact met je op Bekijk vacatures

  “Dit heeft geleid tot meerdere succesvolle plaatsingen”

  Wauw, wat een mooie woorden!

  Lees de ervaring van HR-manager Elleke bij HB Reusable transport solutions met onze collega @tamara hier:

  ‘Wij hebben de hulp van Tamara van TNP People ingeroepen om ons te ondersteunen bij de invulling van meerdere openstaande vacatures. We zijn als bedrijf volop in beweging en in deze krappe arbeidsmarkt is het een grote uitdaging om geschikt personeel te vinden. Toch is dat met behulp van TNP People helemaal goed gekomen.

  Vanaf de eerste kennismaking was er gelijk een klik. Tamara stelde de juiste vragen en had snel door hoe ze ons kon ondersteunen. Doordat ze zich het bedrijf snel eigen had gemaakt kon, ze aan de kandidaten een duidelijk beeld schetsen van onze organisatie. Dit heeft zeker geholpen om de interesse van de kandidaten te wekken. Dit heeft dan ook geleid tot meerdere succesvolle plaatsingen.

  Naast haar ondersteuning op het gebied van Werving & Selectie was Tamara ook een fijne sparringpartner voor andere HR-vraagstukken. We verwachten in de toekomst zeker nog vaker gebruik te maken van haar expertise.’

  Een vrijblijvende online sparsessie inplannen doe je hier.

   


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  HR as a Service

  Heeft jouw organisatie behoefte aan extra HR-capaciteit of een HR-optimalisatie? Met TNP People haal je de juiste HR-kennis in huis. We (her)kennen de kracht van goed werkgeverschap en delen dit graag met onze klanten.

  Werving & Selectie

  Werving en Selectie met aandacht voor wat mensen beweegt en hoe zij daarmee jouw organisatie versterken, dat is waar wij voor staan. De zoektocht naar kandidaten start met begrijpen waar de organisatie naartoe wil.