Waarover wilt u meer informatie ontvangen?

  TNP People
  Pr. Julianastraat 1
  8281 CK Genemuiden
  T +31 (0) 38 200 40 90
  E info@tnppeople.nl

  Meer weten? Wij nemen contact met je op Bekijk vacatures

  Verhoging minimumloon

  Hoe up-to-date is jouw organisatie?

  Voor het eerst sinds 1969 voert het Kabinet een extra verhoging door boven op de standaardwijzigingen. 📜 Het minimumloon stijgt! Met 10,15% om precies te zijn. Dit heeft niet alleen invloed op de mensen die het minimumloon verdienen. Het heeft invloed op het gehele loongebouw. Vooral bedrijven in de techniek, bouw, productie, transport en distributiecentra!

  Weet jij wat de gevolgen voor jouw onderneming zijn en hoe ga je hiermee om? Doe je als werkgever niets, dan loop je het risico dat medewerkers gaan lopen. In een tijd van arbeidskrapte is dat niet wat je wil. 💥

  Hoe up-to-date ben jij met veranderende wet- en regelgeving? Wij houden je op de hoogte! 💪

  Toe aan die schaalbare HR-capaciteit waardoor jij je kunt focussen op je kerntaken? Bekijk wat HR as a Service voor jouw onderneming kan betekenen. Download de brochure voor meer informatie!

   

  • HR
  • Minimumloon
  • Ondernemerschap


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Werving & Selectie

  Werving en Selectie met aandacht voor wat mensen beweegt en hoe zij daarmee jouw organisatie versterken, dat is waar wij voor staan. De zoektocht naar kandidaten start met begrijpen waar de organisatie naartoe wil.

  HR as a Service

  Heeft jouw organisatie behoefte aan extra HR-capaciteit of een HR-optimalisatie? Met TNP People haal je de juiste HR-kennis in huis. We (her)kennen de kracht van goed werkgeverschap en delen dit graag met onze klanten.