Waarover wilt u meer informatie ontvangen?

  TNP People
  Pr. Julianastraat 1
  8281 CK Genemuiden
  T +31 (0) 38 200 40 90
  E info@tnppeople.nl

  Meer weten? Wij nemen contact met je op Bekijk vacatures

  Kijkje achter de schermen: Innovatiesessie 💡

  Elke dag adviseren we klanten over interne HR-processen. Maar hoe zit dat met die van ons? In het kader van ✨Practise what you preach✨ nemen je we je mee in de innovatiesessie van team TNP people.

  Thema’s als werkgeverschap, cultuur en employer branding staan op de agenda. Waar staan we voor en dragen we dat actief uit? Sterke merken als Coolblue en Upfront komen voorbij. Kunnen we hier nog dingen van leren?

  Eén ding hebben ze gemeen. Hun kernwaarden staan als een huis. En dit helpt hen met het aantrekken van personeel. Dat willen wij ook! (Ja, want ook TNP People is opzoek naar HR-toppers😉).

  We denken na over onze kernwaarden, en hoe deze zich doorvertalen in de cultuur van de hele TNP Groep. Een update is nodig. Het brainstormen begint. Doe je mee? Waar denk jij aan als je de bedrijven van TNP groep ➡ Smit Supply Chain AdviesTNP academy en TNP people tegenkomt? Laat het weten in de comments! 👇

  Met nieuwe inzichten en concrete acties sluiten we de meeting af. Tijd voor de vrijdagmiddagborrel. 🍹

  • Teamwork
  • Continu verbeteren
  • Innoveren


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  HR as a Service

  Heeft jouw organisatie behoefte aan extra HR-capaciteit of een HR-optimalisatie? Met TNP People haal je de juiste HR-kennis in huis. We (her)kennen de kracht van goed werkgeverschap en delen dit graag met onze klanten.

  Werving & Selectie

  Werving en Selectie met aandacht voor wat mensen beweegt en hoe zij daarmee jouw organisatie versterken, dat is waar wij voor staan. De zoektocht naar kandidaten start met begrijpen waar de organisatie naartoe wil.