Waarover wilt u meer informatie ontvangen?

  TNP People
  Pr. Julianastraat 1
  8281 CK Genemuiden
  T +31 (0) 38 200 40 90
  E info@tnppeople.nl

  Meer weten? Wij nemen contact met je op Bekijk vacatures

  Van vacature naar versterking!

  Het invullen van een functie is mooi, jouw organisatie completeren is beter! Voor vrijwel iedere organisatie geldt dat de mensen het verschil maken. Als werkgever ben je op zoek naar de allerbeste mensen die jouw organisatie verder brengen.

  Dat vergt kennis, kunde én tijd! Het opstellen en uitzetten van een sprekende vacature is vandaag de dag niet meer voldoende. De beste mensen zijn meestal in dienst en zelden op zoek naar een nieuwe baan. Dat is de reden dat Executive search bestaat.

  Executive search geeft grondig inzicht in welke kennis, kunde en persoonlijkheid er nodig is om een rol te vervullen. Proactieve werving en selectie gericht op de nieuwe collega die jouw organisatie verder brengt. Het gaat niet alleen om het vinden van de juiste persoon, waar het ook om draait is het oplossen van een organisatieprobleem.

  Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste persoon om jouw organisatie te optimaliseren? Neem dan contact op, wij kunnen je helpen!


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  HR as a Service

  Heeft jouw organisatie behoefte aan extra HR-capaciteit of een HR-optimalisatie? Met TNP People haal je de juiste HR-kennis in huis. We (her)kennen de kracht van goed werkgeverschap en delen dit graag met onze klanten.

  Werving & Selectie

  Werving en Selectie met aandacht voor wat mensen beweegt en hoe zij daarmee jouw organisatie versterken, dat is waar wij voor staan. De zoektocht naar kandidaten start met begrijpen waar de organisatie naartoe wil.