Waarover wilt u meer informatie ontvangen?

  TNP People
  Pr. Julianastraat 1
  8281 CK Genemuiden
  T +31 (0) 38 200 40 90
  E info@tnppeople.nl

  Meer weten? Wij nemen contact met je op Bekijk vacatures

  Wat iedere ondernemer moet weten over HRM

  HRM is een inmiddels een welbekende term in het bedrijfsleven. Het is een Engelse term die letterlijk betekent ‘het beheer van menselijke productiemiddelen’. Sommige organisaties kiezen daarom voor een naam als People & Culture. Je spreekt immers niet over mensen alsof het machines zijn.

  In feite dekt dit de lading ook beter, want HRM gaat veel verder dan (geautomatiseerde) personeels- en salarisadministratie. Door een sterk HRM geef je je organisatie een stem die je vertelt waar het beter kan, met als belangrijkste taak het behalen van de bedrijfsdoelstellingen doordat werknemers zo optimaal mogelijk kunnen functioneren binnen de organisatie.

  HRM en MKB-organisaties

  De wijze waarop je HRM inricht binnen jouw onderneming, hangt natuurlijk volledig samen met de grootte van je bedrijf en de hoeveelheid personeel. Voor kleinere bedrijven is een complete HR-afdeling vaak niet noodzakelijk en rendabel.

  Toch is HRM juist voor het midden- en kleinbedrijf van wezenlijk belang. Problemen en uitdagingen maken namelijk geen onderscheid tussen grote of kleine organisaties: die doen zich overal voor.

  Sterker nog, de impact van verzuim of slecht functionerende medewerkers is doorgaans groter binnen een kleine organisatie dan een bedrijf waar honderden mensen werken.

  Lange tijd was de afdeling HRM een noodzakelijk kwaad. Een hoop rompslomp die maar afleidt van het echte werk en niet direct bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen. De werkelijkheid is precies andersom: jouw mensen zijn namelijk de sleutel tot het succes van je organisatie.

  Tevreden personeel is een van de belangrijkste voorwaarden voor een succesvolle en winstgevende onderneming.

  Met HR-as-a-service haal je daarom precies jouw HR-behoefte in huis.

  Op het moment dat jij het nodig hebt, schaalbaar en flexibel. De inzet wordt afgestemd op de vraagstukken binnen jouw organisatie op strategisch, tactisch of operationeel niveau.

  We werken samen met ondernemers aan een sterkere interne organisatie, om optimaal bij te dragen aan de bedrijfsdoelstellingen.

  Ben jij er klaar voor om nog meer uit je organisatie te halen? Plan hier jouw eerste gratis kennismakingsgesprek.


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Werving & Selectie

  Werving en Selectie met aandacht voor wat mensen beweegt en hoe zij daarmee jouw organisatie versterken, dat is waar wij voor staan. De zoektocht naar kandidaten start met begrijpen waar de organisatie naartoe wil.

  HR as a Service

  Heeft jouw organisatie behoefte aan extra HR-capaciteit of een HR-optimalisatie? Met TNP People haal je de juiste HR-kennis in huis. We (her)kennen de kracht van goed werkgeverschap en delen dit graag met onze klanten.