Waarover wilt u meer informatie ontvangen?

  TNP People
  Pr. Julianastraat 1
  8281 CK Genemuiden
  T +31 (0) 38 200 40 90
  E info@tnppeople.nl

  Meer weten? Wij nemen contact met je op Bekijk vacatures

  “Welkom in onze organisatie”

  “Welkom in onze organisatie”

  “Doordat onze HR sterk staat weet je precies wat we van jou verwachten, en wat je van ons kunt verwachten. Ook op het moment dat je hier verder wilt groeien! We hebben een duidelijk personeels-, opleidings- en verzuimbeleid wat voor duidelijkheid en rust zorgt en er wordt structureel gewerkt aan de invulling van vacatures.”

  De gewenste situatie kost tijd. Dat is vaak ook hèt excuus om hier niet aan te beginnen: tijd. Je hebt nog honderd en één dingen tussen door te doen, die nú echt eerst af moeten. Herkenbaar? Deze kortetermijnvisie kost aan het einde van de rit veel meer tijd, geld én energie. ⌛️

  Verder bouwen vanuit een stevig HR Fundament, dat is waar we jou met TNP people mee helpen.

  Hoe dat er uit ziet? Laat je informeren over HR as a Service wat zorgt voor rust en duidelijkheid in jouw organisatie, en bijdraagt aan jouw bedrijfsdoelstellingen. ?

  Neem contact op voor alle mogelijkheden!

  • HR
  • Realiseren
  • Continu verbeteren


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  HR as a Service

  Heeft jouw organisatie behoefte aan extra HR-capaciteit of een HR-optimalisatie? Met TNP People haal je de juiste HR-kennis in huis. We (her)kennen de kracht van goed werkgeverschap en delen dit graag met onze klanten.

  Werving & Selectie

  Werving en Selectie met aandacht voor wat mensen beweegt en hoe zij daarmee jouw organisatie versterken, dat is waar wij voor staan. De zoektocht naar kandidaten start met begrijpen waar de organisatie naartoe wil.