Waarover wilt u meer informatie ontvangen?

  TNP People
  Pr. Julianastraat 1
  8281 CK Genemuiden
  T +31 (0) 38 200 40 90
  E info@tnppeople.nl

  Meer weten? Wij nemen contact met je op Bekijk vacatures

  Verhoging onbelaste reiskostenvergoeding

  Hoe up-to-date is jouw onderneming?

  Weet je het nog? Brandstofprijzen stegen dit jaar naar een recordhoogte. Gelet op de stijging van de kosten, stijgt in 2023 de belastingvrije reiskostenvergoeding.

  Het doel: werknemers compenseren voor hogere kosten.

  Door de hogere prijzen voor autorijden en het openbaar vervoer, hebben werknemers meer reiskosten. Werkgevers mogen hun werknemers meer belastingvrij vergoeden voor gemaakte reiskosten:

  2022 €0,19 per km
  2023 €0,21 per km
  2024 €0,22 per km

  Ben jij al op de hoogte? Weet je bijvoorbeeld dat je werknemers niet een onbelaste reiskostenvergoeding én -thuiswerkkostenvergoeding mag geven. Ook niet als je collega die dag deels thuiswerkt en deels op kantoor.

  Dit voorstel is onderdeel van het Belastingplan 2023. Als de Tweede en Eerste Kamer dit voorstel goedkeuren, gaat het vanaf 1 januari 2023 en 1 januari 2024 in.

  Hoe up-to-date ben jij met veranderende wet- en regelgeving? Maak duidelijke afspraken over zakelijk reizen. Leg het vast in een personeelshandboek. Wij helpen je.

  Bekijk hoe HR as a Service een sterke HR-basis legt voor jouw onderneming. Download de brochure voor meer informatie!

  • Wet en regelgeving
  • Personeelshandboek
  • Reiskosten


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Werving & Selectie

  Werving en Selectie met aandacht voor wat mensen beweegt en hoe zij daarmee jouw organisatie versterken, dat is waar wij voor staan. De zoektocht naar kandidaten start met begrijpen waar de organisatie naartoe wil.

  HR as a Service

  Heeft jouw organisatie behoefte aan extra HR-capaciteit of een HR-optimalisatie? Met TNP People haal je de juiste HR-kennis in huis. We (her)kennen de kracht van goed werkgeverschap en delen dit graag met onze klanten.