Waarover wilt u meer informatie ontvangen?

  TNP People
  Pr. Julianastraat 1
  8281 CK Genemuiden
  T +31 (0) 38 200 40 90
  E info@tnppeople.nl

  Meer weten? Wij nemen contact met je op Bekijk vacatures

  Pensioenleeftijd omhoog?

  Voorbereid op 2023?🚩

  Is jouw personeelshandboek al klaar voor alle wetswijzigingen van 2023? Hoe up-to-date ben je met het wetsvoorstel toekomst pensioenen?

  In 2023 ligt de AOW-leeftijd op 66 jaar en 10 maanden en vloeit voort uit de Wet temporisering stijging AOW-leeftijd, waarin de AOW-leeftijd vanaf 2020 tot en met 2024 is vastgelegd. 📜

  Daarnaast werd op 29 maart 2022 het wetsvoorstel over de toekomst van pensioenen ingediend bij de Tweede Kamer. In het nieuwe pensioenstelsel, waar premie centraal staat, veranderen de uitkeringen sneller mee met de conjunctuur. Hierdoor ontstaat er meer perspectief op indexatie. 📊 Het wetsvoorstel beschrijft ook het kader, dat moet zorgen voor een evenwichtige overgang naar het nieuwe stelsel voor alle spelers.

  Weet jij wat dit inhoudt? De ingangsdatum is 1 juli 2023! 📌
  Hulp nodig? De professionele HR-professionals van TNP People staan voor je klaar.

  Haal schaalbaar HR-capaciteit in huis!
  Check de website en ontdek wat HR as a Service voor jou kan betekenen!

  • HR
  • Coaching
  • Pensioen


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  HR as a Service

  Heeft jouw organisatie behoefte aan extra HR-capaciteit of een HR-optimalisatie? Met TNP People haal je de juiste HR-kennis in huis. We (her)kennen de kracht van goed werkgeverschap en delen dit graag met onze klanten.

  Werving & Selectie

  Werving en Selectie met aandacht voor wat mensen beweegt en hoe zij daarmee jouw organisatie versterken, dat is waar wij voor staan. De zoektocht naar kandidaten start met begrijpen waar de organisatie naartoe wil.