Waarover wilt u meer informatie ontvangen?

  TNP People
  Pr. Julianastraat 1
  8281 CK Genemuiden
  T +31 (0) 38 200 40 90
  E info@tnppeople.nl


  Fullscreen Image

  Regel al je HR zaken goed!

  • Bespaar tot €100.000
  • Zet een HR fundament neer
  • Heldere en eenvoudige uitleg

   Het HR fundament voor jouw organisatie

   Alle HR zaken duidelijk op papier

   Groeien als organisatie betekent groeien in medewerkers, maar dit brengt ook uitdagingen met zich mee, zoals tijdrovende HR-vragen en processen die vaak complex zijn en geld kosten bij fouten.

   Maatwerk voor jouw organisatie

   Als gevolg hiervan kom je als ondernemer minder of helemaal niet meer toe aan wat je echt leuk vindt. TNP People biedt een oplossing door schaalbare HR-capaciteit te bieden, inclusief advies, support en processen op het moment dat je het nodig hebt.

   Testtt

   In 3 stappen een stevig HR fundament

   Samen voor duurzaam succes!

   We begrijpen dat jij je graag wilt focussen op jouw onderneming, daarom is onze werkwijze efficiënt ingedeeld. In 3 heldere stappen brengen wij de HR-behoefte van jouw organisatie in beeld. Hierdoor weet jij precies wat er nodig is voor jouw organisatie, en hoe je zo snel mogelijk optimaal kunt profiteren van onze dienstverlening.

   1. Een uitgebreide HR Scan

   Voordat we het fundament gaan maken, krijg je eerst een inzicht in de stand van zaken. Wat staat er. Hoe is het geregeld. Zo brengen we het verbeterpotentieel in beeld en scannen we op de mogelijke risico’s die je loopt.

   2. Het beste HR beleid voor jouw organisatie

   Bij ons vind je geen standaardoplossingen, maar een holistische aanpak waarbij jouw vraagstuk vanuit alle perspectieven wordt benaderd. Gegarandeerd maatwerk voor jou.

   3. Training van een HR specialist

   Naast een duidelijk plan krijg jij een training van onze HR-professionals over hoe je dit nieuwe beleid het beste kunt implementeren. Alles, maar dan ook alles tot in de puntjes geregeld.

   Past het HR fundament bij jouw organisatie?

   Vraag een gratis check aan

    Werk met HR specialisten

    Van Theorie naar Praktijk

    Geen documenten vol lege adviezen, maar gewoon samen de verbetering waarmaken en implementeren. Bij TNP Groep staan we voor het werken van Theorie naar Praktijk, van Troubles naar Profit.

    Een team vol specialismes

    Werken met TNP People betekent werken met een team vol verschillende disciplines. Naast ons HR specialisme kun je gebruik maken uit de bedrijfskundige specialismes SCM, Lean, leiderschap en verandermanagement. Alles voor een toekomstbestendige verandering!
    Ontdek het team

    Testtt

    Wil jij bedrijfsopvolging tot een succes leiden?

    Alle stappen op een rij
    Stap 1 van 4

    Procesbegeleiding

    Het proces van bedrijfsopvolging is veelzijdig en afhankelijk van diverse specialisten. Om dit proces goed te laten verlopen is het belangrijk dat het begeleid wordt . Alle stakeholders verdienen de juiste aandacht en je wilt voorkomen dat belangrijke stappen overgeslagen worden. Meteen juiste procesbegeleiding voorkom je op korte of langere termijn teleurstellingen of zelfs problemen die het mislukken van een bedrijfsopvolging in leiden.