Waarover wilt u meer informatie ontvangen?

  TNP People
  Pr. Julianastraat 1
  8281 CK Genemuiden
  T +31 (0) 38 200 40 90
  E info@tnppeople.nl

  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Onze kracht zijn onze mensen

  Maak kennis met ons team

  “Opportunities don’t happen. You create them.”

  Tamara Priet

  Een organisatie is een verzameling mensen, ieder met een eigen kwaliteiten, kennis en mogelijkheden. Door je bewust te zijn van de eigenschappen van je medewerkers kan je deze beter beheersen en inzetten waardoor je organisatie kan groeien.

  Als HR- en Recruitmentspecialist help ik jou bij het vinden van potentiële medewerkers en bij het behouden van jouw medewerkers. In deze krappe arbeidsmarkt is het moeilijk om nieuw talent aan te trekken. Door effectieve werving en selectie zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe collega aansluiting vindt bij de organisatiecultuur, het team en de kernwaarden. Mensen zijn de kracht van organisaties. HR gaat verder dan het managen van jouw medewerkers.

  Duurzame inzetbaarheid ontstaat als datgene wat de medewerker wil en kan voortdurend is afgestemd op wat de organisatie vraagt en biedt. Daarin speelt de cultuur van jouw organisatie een belangrijke rol, want het is belangrijk om te communiceren over het beleid dat wordt gevoerd, zodat iedereen op de hoogte is en toegang heeft tot de regelingen. Het is in ieder geval een thema waarbij zowel van medewerker als organisatie iets wordt verwacht. Medewerkers verwachten de ruimte, tijd en de middelen om hun werk te kunnen doen. Als organisatie bied je een goede omgeving waarin mensen hun talenten kunnen laten zien. Investeren in de ontwikkeling van jouw collega’s loont en niet alleen voor de korte termijn.

  Mijn doel is om medewerkers te binden, boeien en te behouden voor jouw organisatie. Met welke uitdagingen op het gebied van HR en Recruitment kan ik jou helpen? Ik werk graag met je samen aan een toekomstbestendige organisatie.

  Werken aan verbinding werkt!

  Jan Teerds

  “Sterke bedrijven ontstaan niet vanzelf!” In deze uitspraak van Daniel Coyle kan ik mij goed vinden. Vaak wordt gedacht dat vooral aristocratische en autoritaire leiders bedrijven sterk en succesvol maken. Dit type leiders kan het inderdaad ver schoppen. Ze kunnen ontzettend veel geld verdienen. Ze kunnen bedrijven en organisaties echter niet sterk maken. Op lange termijn leidt dit type leiderschap tot angst en splitsing.

  De organisatiecultuur van sterke bedrijven wordt juist gekenmerkt door sociale veiligheid en verbinding. Mijn passie is, samen met jou werken aan een sterk of nog sterker bedrijf. Verbinding is mijn persoonlijke handelsmerk. Wil jij ook zo’n verbindende leider zijn? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Jouw verbindende leiderschap leidt tot ruimte voor ontwikkeling, creativiteit, durf en een effectieve samenwerking.

  Werken aan verbinding werkt! Stroop je mouwen maar op, want het is wel werken. Van boardroom tot werkvloer. Ik help je graag oog te hebben voor de behoeften van je collega’s. Maar ook met reflecteren, jezelf ontwikkelen, je potentieel benutten. Je bent authentiek én je haalt de targets. Je leert twijfelen, maar niet bang zijn. Onzekerheid beangstigt je niet, het maakt je creatief. Je leert waarom je wat op welk moment doet.

  Ik zet graag koers naar een sterk(er) bedrijf. Vanuit mijn ervaring in de maritieme sector en de zorg als manager en gedragswetenschapper ben ik gepokt en gemazeld in kennis en ervaring over menselijk gedrag. Over drijfveren, strategieën, onderliggende processen, het behalen van doelen, groepsdynamiek en samenwerken. Kom, laten we op pad gaan!

  To win the marketplace, you must first win the workplace.

  Anne Teesselink

  Een goed HR-beleid is ontzettend belangrijk om personeel te vinden, binden en boeien. Als Strategisch HR Expert houd ik mij bezig met HR en werving & selectie voor organisaties. Wat jouw doelen en strategie ook zijn: het staat of valt met de inzet van jouw mensen! Hoe jij met je personeel omgaat, bepaalt voor een belangrijk deel het succes van jouw organisatie. En dat begint al bij het werven en selecteren van nieuwe collega’s.

  Als Strategisch HR Expert help ik organisaties bij het aantrekken en behouden van de beste mensen. Door effectieve werving & selectie en een sterk HR-beleid behaal je als organisatie op verschillende gebieden winst: nieuwe medewerkers zijn snel ingewerkt, je verbetert je organisatie samen met je medewerkers en, je bent wendbaarder en innoveert sneller. Met andere woorden: je geeft je organisatie een stem die je vertelt waar het beter kan!

  Mijn doel is het (ver)binden van mensen aan organisaties. Met aandacht voor wat mensen beweegt en hoe zij daarmee jouw organisatie versterken. Ik werk graag met je samen aan een toekomstbestendige organisatie, tevreden medewerkers en succes!

  Laat je dromen niet voor altijd dromen blijven. Het is de bedoeling dat je er iets mee doet.

  Dick Smit

  Deze spreuk zegt alles over mij, maar ook over ons bedrijf. Het is een spreuk die een pragmatische inhoud heeft, maar ook een strategische inhoud. Veel bedrijven zijn heel goed in het opstellen van visies en missies. Er vinden vaak hele strategie-sessies plaats. Maar hoe bereik jij nu datgene wat je daarbij hebt uitgewerkt? En hoe werk je aan de doelen die je gesteld hebt?

  Ik heb een bedrijfskundige achtergrond en brede werkervaring met de inrichting en optimalisatie van de Supply Chain. Door mijn ervaring binnen kleinere en grote bedrijven, op zowel operationeel niveau als strategisch niveau, krijg ik snel inzicht en overzicht binnen jouw bedrijf. Ons team heeft een brede kennis en we helpen je graag! Samen met jou en jouw team richten we jouw organisatie en de processen zo in, zodat alles maximaal bijdraagt aan de doelstellingen van jouw organisatie.

  Je kunt bij ons terecht voor de optimalisatie van strategie tot uitvoering, optimalisatie van processen en IT. Dit doen we door inzicht en
  overzicht te creëren in jouw organisatie. Maar niet alleen dat, we helpen je ook het realiseren van de resultaten!

  Wil je alleen maar snel? Ga alleen. Wil je ver komen? Dat doen we samen.

  Bert-Jan Pleijsier

  Door goed samen te werken kom je altijd verder dan alleen! Wij vullen elkaar perfect aan en kunnen jou met onze brede kennis en ervaring helpen om jouw organisatie te optimaliseren. Mijn deskundigheid op het gebied van IT zet ik graag voor je in! 

  Door het creëren van een plan passend bij de toekomstvisie van jouw organisatie kunnen we samen de IT-organisatie beter inrichten. De implementatie van een nieuw systeem leidt helaas vaak tot een teleurstelling. Dit komt doordat er niet naar het complete plaatje wordt gekeken. Ook is er vaak onvoldoende aandacht voor begeleiding van medewerkers. Er ontstaat onrust en frustratie.  

  Ik begeleid je graag met het maken van de juiste keuzes, maar ook bij opstellen van IT-beleid. De implementatie van een nieuw systeem en het opleiden en begeleiden van medewerkers kan ik ook voor jouw organisatie organiseren en/of ondersteunen. Communicatie is bij al deze onderdelen het toverwoord. Want IT-succes staat of valt bij een goede communicatie!
  Ik werk graag met je samen op weg naar een optimale inrichting van jouw organisatie voor nu en voor de toekomst!

  Where focus goes, energy flows.

  Kristelle Nieuwbroek – van der Bijl

  Als Office Manager vind ik het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en dat alle zaken achter de schermen soepel verlopen. Een goede sfeer op kantoor draagt bij aan een fijn werkklimaat. En collega’s die goed op hun plek zitten zijn heel belangrijk, want samen maak je het bedrijf!

  Met 9 jaar ervaring als Office Manager/Personal Assistant weet ik hoe belangrijk het is dat alle randzaken goed geregeld zijn en de onderlinge communicatie goed verloopt. In al die jaren heb ik mij als de zogenaamde duizendpoot beziggehouden met veel verschillende zaken: van agendabeheer tot de organisatie van evenementen. Die kennis en ervaring neem ik mee om TNP Groep verder te helpen en mijzelf verder te ontwikkelen. Als je ervoor open staat, leer je elke dag weer bij. Binnen deze rol kan ik ervoor zorgen dat mijn collega’s hun werk kunnen doen en de klant zo goed en efficiënt mogelijk geholpen wordt. Ik sta klaar met een kop koffie. Graag tot ziens op ons kantoor!

  Een florerende organisatie bestaat uit PEOPLE, PEOPLE, PEOPLE!

  Karin Groothuis

  Als Strategisch Vitaliteitsexpert houd ik me bezig met de vitaliteit binnen organisaties. Volgens de Dikke van Dale staat vitaliteit voor energiek en krachtig. Je kunt jouw organisatie krachtiger maken door het optimaliseren van processen, automatisering en logistiek. Tegelijkertijd heb je ook de mens nodig. Een mens die creatief, alert, betrokken, veerkrachtig en in goede gezondheid is. Een mens die reageert op de trends in de markt en de uitdagingen van de organisatie met beide handen aanpakt. Vitaliteitsmanagement is daarom Peoplemanagement en gaat verder dan gezonde werknemers en een gezonde werkplek.

  Als afgestudeerd Vitaliteitscoach en Strategisch Vitaliteitsexpert ben ik gespecialiseerd in PEOPLE. Ik help leidinggevenden zich te ontwikkelen tot een effectief leider voor het team, waarbij we de vertaalslag maken van Theorie Naar Praktijk. Ik help je ontdekken wat voor soort leider je bent en hoe je je team kunt verbinden, motiveren, stimuleren en laten floreren op een manier die bij jou past. Naast de focus op leiderschap help ik jouw bedrijf graag met vraagstukken op het gebied van talentontwikkeling, gespreksvoering, stressmanagement, en vitaliteit en duurzame inzetbaarheid in de breedste zin van het woord.

  Investeren in je mensen loont! Prestaties en medewerkerstevredenheid gaan omhoog. Verzuim en verloop gaat omlaag.

  Ik ga graag met je in gesprek om te kijken waar de knelpunten en/of wensen liggen binnen jouw organisatie. We kijken samen naar de benodigde veranderingen en eventuele obstakels. Het uiteindelijke plan vereist maatwerk. Jouw organisatie verdient het om te floreren!