Waarover wilt u meer informatie ontvangen?

  TNP People
  Pr. Julianastraat 1
  8281 CK Genemuiden
  T +31 (0) 38 200 40 90
  E info@tnppeople.nl

  Meer weten? Wij nemen contact met je op Bekijk vacatures

  Where focus goes, energy flows.

  Als Office Manager vind ik het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en dat alle zaken achter de schermen soepel verlopen. Een goede sfeer op kantoor draagt bij aan een fijn werkklimaat. En collega’s die goed op hun plek zitten zijn heel belangrijk, want samen maak je het bedrijf!

  Met 9 jaar ervaring als Office Manager/Personal Assistant weet ik hoe belangrijk het is dat alle randzaken goed geregeld zijn en de onderlinge communicatie goed verloopt. In al die jaren heb ik mij als de zogenaamde duizendpoot beziggehouden met veel verschillende zaken: van agendabeheer tot de organisatie van evenementen. Die kennis en ervaring neem ik mee om TNP Groep verder te helpen en mijzelf verder te ontwikkelen. Als je ervoor open staat, leer je elke dag weer bij. Binnen deze rol kan ik ervoor zorgen dat mijn collega’s hun werk kunnen doen en de klant zo goed en efficiĆ«nt mogelijk geholpen wordt. Ik sta klaar met een kop koffie. Graag tot ziens op ons kantoor!

  Meer teamleden

  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Werving & Selectie

  Werving en Selectie met aandacht voor wat mensen beweegt en hoe zij daarmee jouw organisatie versterken, dat is waar wij voor staan. De zoektocht naar kandidaten start met begrijpen waar de organisatie naartoe wil.

  HR as a Service

  Heeft jouw organisatie behoefte aan extra HR-capaciteit of een HR-optimalisatie? Met TNP People haal je de juiste HR-kennis in huis. We (her)kennen de kracht van goed werkgeverschap en delen dit graag met onze klanten.