Waarover wilt u meer informatie ontvangen?

  TNP People
  Pr. Julianastraat 1
  8281 CK Genemuiden
  T +31 (0) 38 200 40 90
  E info@tnppeople.nl

  Meer weten? Wij nemen contact met je op Bekijk vacatures

  To win the marketplace, you must first win the workplace.

  Een goed HR-beleid is ontzettend belangrijk om personeel te vinden, binden en boeien. Als Strategisch HR Expert houd ik mij bezig met HR en werving & selectie voor organisaties. Wat jouw doelen en strategie ook zijn: het staat of valt met de inzet van jouw mensen! Hoe jij met je personeel omgaat, bepaalt voor een belangrijk deel het succes van jouw organisatie. En dat begint al bij het werven en selecteren van nieuwe collega’s.

  Als Strategisch HR Expert help ik organisaties bij het aantrekken en behouden van de beste mensen. Door effectieve werving & selectie en een sterk HR-beleid behaal je als organisatie op verschillende gebieden winst: nieuwe medewerkers zijn snel ingewerkt, je verbetert je organisatie samen met je medewerkers en, je bent wendbaarder en innoveert sneller. Met andere woorden: je geeft je organisatie een stem die je vertelt waar het beter kan!

  Mijn doel is het (ver)binden van mensen aan organisaties. Met aandacht voor wat mensen beweegt en hoe zij daarmee jouw organisatie versterken. Ik werk graag met je samen aan een toekomstbestendige organisatie, tevreden medewerkers en succes!


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Werving & Selectie

  Werving en Selectie met aandacht voor wat mensen beweegt en hoe zij daarmee jouw organisatie versterken, dat is waar wij voor staan. De zoektocht naar kandidaten start met begrijpen waar de organisatie naartoe wil.

  HR as a Service

  Heeft jouw organisatie behoefte aan extra HR-capaciteit of een HR-optimalisatie? Met TNP People haal je de juiste HR-kennis in huis. We (her)kennen de kracht van goed werkgeverschap en delen dit graag met onze klanten.