Waarover wilt u meer informatie ontvangen?

  TNP People
  Pr. Julianastraat 1
  8281 CK Genemuiden
  T +31 (0) 38 200 40 90
  E info@tnppeople.nl

  Meer weten? Wij nemen contact met je op Bekijk vacatures

  Langdurig succes is geen kwestie van geluk

  Jan Ruitenberg

  Natuurlijk, zonder geluk vaart niemand wel, maar ik geloof dat succes ontstaat door het maken van de juiste keuzes. En dan: Gewoon doen!

  Ook binnen HR komt succes niet zomaar aanwaaien. Wat jouw bedrijfsdoelen en -strategie ook zijn, de inzet van jouw mensen – en dus HR – bepaalt voor een groot deel het succes van jouw organisatie.

  Het dagelijks blussen van brandjes en het oplossen van ad-hoc situaties is belangrijk, maar als je jezelf en de organisatie duurzaam verder wilt brengen, moet je toch iets verder in de toekomst kijken.

  Zover was je misschien al. Maar hoe werkt dit? De vragen stapelen zich op:

  ▶️ De nieuwe generaties lijken steeds minder honkvast zijn, waardoor je je afvraagt of het veelgebruikte gezegde van binden, boeien en behouden nog wel van deze tijd is.

  ▶️ Hoe kunnen we groeien als goede mensen nergens te vinden zijn? Ja ze zijn wel te vinden, maar dan bij de concurrent.

  ▶️ Ik weet wel waar we als bedrijf naar toe moeten, maar hoe krijg ik Henk en Annie van administratie mee?

  ▶️ Geef ik mijn werknemers een Aston Martin óf een Ferrari als bedankje voor hun inzet van het afgelopen jaar?

  Ik geeft toe. Het is onwaarschijnlijk dat jij die laatste vraag hebt. Maar wat je HR vraag ook is. Ik help je graag om samen verder te bouwen. Vanuit mijn ervaring in een dynamische technology scale-up omgeving, waarin onafhankelijkheid, snelheid en de mentaliteit van “aanpakken” belangrijk zijn, weet ik hoe belangrijk het is om buiten de gebaande paden te denken en niet volgens de boekjes te werken om toegevoegde waarde te kunnen bieden. Waarde die jou en je bedrijf verder helpen.

  Dus. Als je hulp nodig hebt bij het creëren van een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf en het maken van de juiste keuzes, aarzel dan niet en neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

  Zoals Abraham Lincoln ooit zei: “The best way to predict the future is to create it.”


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Werving & Selectie

  Werving en Selectie met aandacht voor wat mensen beweegt en hoe zij daarmee jouw organisatie versterken, dat is waar wij voor staan. De zoektocht naar kandidaten start met begrijpen waar de organisatie naartoe wil.

  HR as a Service

  Heeft jouw organisatie behoefte aan extra HR-capaciteit of een HR-optimalisatie? Met TNP People haal je de juiste HR-kennis in huis. We (her)kennen de kracht van goed werkgeverschap en delen dit graag met onze klanten.