Waarover wilt u meer informatie ontvangen?

  TNP People
  Pr. Julianastraat 1
  8281 CK Genemuiden
  T +31 (0) 38 200 40 90
  E info@tnppeople.nl

  Meer weten? Wij nemen contact met je op Bekijk vacatures

  Concept, creëren, resultaat

  Ideeën en concepten omvormen naar marketing- en communicatieactiviteiten. Als marketeer breng ik alle onderdelen van de TNP Groep bij jou onder de aandacht.
  Dat vergt creativiteit, strategie en veelzijdigheid. Continu inspringen in de trends en ontwikkelingen van de marketingwereld, en dat alles om jou te bereiken. Ben je ons al tegen gekomen op LinkedIn?

  Als bedrijfskundige ben ik breed opgeleid en kijk ik naar het totale plaatje. Continu vanuit merk- én klantbeleving denken om jou zo goed mogelijk te informeren.
  Maar, het oog wil ook wat. Complexe informatie visueel aantrekkelijk maken. Dat is mijn doel. Dit geeft overzicht en jij weet direct waar je naar kijkt.

  Mijn passie voor (online) marketing heb ik ontdekt door opgedane kennis en ervaringen tijdens mijn studie. De cijfers achter de content analyseren en hiervan leren betekend meer resultaat in de toekomst. Dat is gaaf.

  Ik hoop dat je nog eens aan me denkt als je een interessant artikel, leuke video of vrolijke afbeelding van TNP Groep tegenkomt.


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Werving & Selectie

  Werving en Selectie met aandacht voor wat mensen beweegt en hoe zij daarmee jouw organisatie versterken, dat is waar wij voor staan. De zoektocht naar kandidaten start met begrijpen waar de organisatie naartoe wil.

  HR as a Service

  Heeft jouw organisatie behoefte aan extra HR-capaciteit of een HR-optimalisatie? Met TNP People haal je de juiste HR-kennis in huis. We (her)kennen de kracht van goed werkgeverschap en delen dit graag met onze klanten.