Waarover wilt u meer informatie ontvangen?

  TNP People
  Pr. Julianastraat 1
  8281 CK Genemuiden
  T +31 (0) 38 200 40 90
  E info@tnppeople.nl

  Meer weten? Wij nemen contact met je op Bekijk vacatures

  “Opportunities don’t happen. You create them.”

  Tamara Priet

  Een organisatie is een verzameling mensen, ieder met een eigen kwaliteiten, kennis en mogelijkheden. Door je bewust te zijn van de eigenschappen van je medewerkers kan je deze beter beheersen en inzetten waardoor je organisatie kan groeien.

  Als HR- en Recruitmentspecialist help ik jou bij het vinden van potentiële medewerkers en bij het behouden van jouw medewerkers. In deze krappe arbeidsmarkt is het moeilijk om nieuw talent aan te trekken. Door effectieve werving en selectie zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe collega aansluiting vindt bij de organisatiecultuur, het team en de kernwaarden. Mensen zijn de kracht van organisaties. HR gaat verder dan het managen van jouw medewerkers.

  Duurzame inzetbaarheid ontstaat als datgene wat de medewerker wil en kan voortdurend is afgestemd op wat de organisatie vraagt en biedt. Daarin speelt de cultuur van jouw organisatie een belangrijke rol, want het is belangrijk om te communiceren over het beleid dat wordt gevoerd, zodat iedereen op de hoogte is en toegang heeft tot de regelingen. Het is in ieder geval een thema waarbij zowel van medewerker als organisatie iets wordt verwacht. Medewerkers verwachten de ruimte, tijd en de middelen om hun werk te kunnen doen. Als organisatie bied je een goede omgeving waarin mensen hun talenten kunnen laten zien. Investeren in de ontwikkeling van jouw collega’s loont en niet alleen voor de korte termijn.

  Mijn doel is om medewerkers te binden, boeien en te behouden voor jouw organisatie. Met welke uitdagingen op het gebied van HR en Recruitment kan ik jou helpen? Ik werk graag met je samen aan een toekomstbestendige organisatie.

  Meer teamleden

  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Werving & Selectie

  Werving en Selectie met aandacht voor wat mensen beweegt en hoe zij daarmee jouw organisatie versterken, dat is waar wij voor staan. De zoektocht naar kandidaten start met begrijpen waar de organisatie naartoe wil.

  HR as a Service

  Heeft jouw organisatie behoefte aan extra HR-capaciteit of een HR-optimalisatie? Met TNP People haal je de juiste HR-kennis in huis. We (her)kennen de kracht van goed werkgeverschap en delen dit graag met onze klanten.