Waarover wilt u meer informatie ontvangen?

  TNP People
  Pr. Julianastraat 1
  8281 CK Genemuiden
  T +31 (0) 38 200 40 90
  E info@tnppeople.nl

  Meer weten? Wij nemen contact met je op Bekijk vacatures

  Al jouw HR zaken goed geregeld?

  Waar kunnen we je mee helpen?

  Zet de basis neer

  Je bent snelgegroeid en wilt zaken als arbeidsvoorwaarden, beloningen en verzuim binnen je organisatie goed vastleggen of monitoren. Een sterke basis waar je verder mee kunt.

  Ontdek meer

  Hulp bij projecten

  Je hebt een project of verbeterslag (bijv. het optuigen van een functiehuis) en weet niet waar je moet beginnen of hebt niet genoeg slagkracht. Wij helpen je de volgende stap maken.

  Ontdek meer

  Strategie bepalen

  Je hebt hulp nodig bij het bepalen van de HR strategie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vraagstukken op het gebied van performance management, verzuim, hybride werken of belonen.

  Ontdek meer


  Testtt

  HR as a Service

  Schaalbare HR-oplossing: Groei zonder Zorgen

  Groeien als organisatie betekent groeien in medewerkers, maar dit brengt ook uitdagingen met zich mee, zoals tijdrovende HR-vragen en processen die vaak complex zijn en geld kosten bij fouten.

  Als gevolg hiervan kom je als ondernemer minder of helemaal niet meer toe aan wat je echt leuk vindt. TNP People biedt een oplossing door schaalbare HR-capaciteit te bieden, inclusief advies, support en processen op het moment dat je het nodig hebt.

  Maak een afspraak

  Maatwerk voor jouw organisatie

  Van Theorie naar Praktijk

  Geen documenten vol lege adviezen, maar gewoon samen de verbetering waarmaken en implementeren. Bij TNP Groep staan we voor het werken van Theorie naar Praktijk, van Troubles naar Profit.

  Een team vol specialismes

  Werken met TNP People betekent werken met een team vol verschillende disciplines. Naast ons HR specialisme kun je gebruik maken uit de bedrijfskundige specialismes SCM, Lean, leiderschap en verandermanagement. Alles voor een toekomstbestendige verandering!

  Ontdek het team


  Testtt

  Met de services van TNP People

  Samen voor duurzaam succes!

  We begrijpen dat jij je graag wilt focussen op jouw onderneming, daarom is onze werkwijze efficiënt ingedeeld. In 3 heldere stappen brengen wij de HR-behoefte van jouw organisatie in beeld. Hierdoor weet jij precies wat er nodig is voor jouw organisatie, en hoe je zo snel mogelijk optimaal kunt profiteren van onze dienstverlening. Met een duidelijk plan krijg jij een vast HR-adviseur voor jou en je werknemers, die alle HR-zaken voor jou regelt. Één aanspreekpunt, schaalbaar op basis van jouw behoefte of vraagstukken.

  Eén aanspreekpunt

  Een verandering is al ingewikkeld genoeg. Dan wil je niet hoeven na te denken over wie je ook alweer moet bellen met je vragen. Bij ons heb je geen wachtmenu’s maar oprechte en persoonlijke ondersteuning.

  Een holistische aanpak

  Bij ons vind je geen standaardoplossingen, maar een holistische aanpak waarbij jouw vraagstuk vanuit alle perspectieven wordt benaderd. Gegarandeerd maatwerk voor jou.

  Geregeld van advies tot implementatie

  Met een duidelijk plan krijg jij een vast HR-professional die jou helpt met alle HR-vraagstukken. Alles, maar dan ook alles tot in de puntjes geregeld.

  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  HR as a Service

  Heeft jouw organisatie behoefte aan extra HR-capaciteit of een HR-optimalisatie? Met TNP People haal je de juiste HR-kennis in huis. We (her)kennen de kracht van goed werkgeverschap en delen dit graag met onze klanten.

  Werving & Selectie

  Werving en Selectie met aandacht voor wat mensen beweegt en hoe zij daarmee jouw organisatie versterken, dat is waar wij voor staan. De zoektocht naar kandidaten start met begrijpen waar de organisatie naartoe wil.

  Maak kennis met ons team

  Jan Teerds

  Mede-eigenaar TNP Groep West
  Verbindende leider voor een sterk(er) bedrijf

  Verder lezen

  Werken aan verbinding werkt!

  Dick Smit

  Directeur
  Consultant op het gebied van strategisch (Supply Chain) advies

  Verder lezen

  Laat je dromen niet voor altijd dromen blijven. Het is de bedoeling dat je er iets mee doet.

  Anne Teesselink

  HR- en Recruitmentmanager
  Organisaties helpen bij het aantrekken en behouden van de beste mensen.

  Verder lezen

  To win the marketplace, you must first win the workplace.

  Ruben Westrik

  HR Consultant

  Verder lezen

  Human Resources isn’t a thing we do. It’s the thing that runs our business.

  Bert-Jan Pleijsier

  Directeur
  Consultant op het gebied van strategisch (IT) advies

  Verder lezen

  Wil je alleen maar snel? Ga alleen. Wil je ver komen? Dat doen we samen.

  Jan Ruitenberg

  HR- en recruitmentspecialist

  Verder lezen

  Langdurig succes is geen kwestie van geluk